Ma olen Imeline

Üsna sageli saan päringuid, kus muuhulgas mainitakse ka, et ” Ma pole enne pildistamas käinud ja ei oska kuidagi seal olla.” Või et, ” Ma ei ole fotogeeniline ja pelgan üldsegi kogu ettevõtmist. ” Aga õnneks on vähemasti sellisel puhul alati säilinud soov see aeg iseendale siiski võtta.

Ma julgustan Sind see samm siiski astuma! Olgu ajendiks siis kingitus iseendale või oma kallimale. Tule naudi lihtsalt oma praegust eluetappi või jäädvusta lapseootuseaeg.
Võta ühendust, saame kokku, arutame lähemalt ja usun, et seejärel suudad end juba minu hoolde usaldada! Minu töö ongi leida just igaühe jaoks need õiged nurgad, väikesed detailid jms, et tulemus oleks super! Kindlasti aitab kaasa just see eelnev kohtumine, kus omavahel tuttavamaks saame, et õigel päeval vähemasti selle ees hirmu pole, kes Sind kaamera taga vastu võtmas on.

Räägin meie kohtumisel ka lähemalt, mis paketis sisaldub ja millised on lisavõimalused. Näitan Sulle näidispilte, jagan infot trükiste kohta ja ennekõike kuulan, mis on see, mida Sinu hing ihkab! Esialgselt sisaldub antud paketis 5 fotot, aga soovikorral on pilte võimalik ka juurde tellida ( täismõõdus lisafaili hind 20€). Nii et kõigest lähemalt, kui detaile arutame!

Esimene samm on tehtud – oled siia lehele jõudnud! Edasi saab minna vaid paremaks!

 

Laura Toomesoo_fotograaf_parnus_2

  Teie nimi

  Teie e-mail

  Telefoni number

  Pakett:
  Ma olen imeline!

  Lisateenused - soovitan soojalt :)
  Fotojumestus 30€Fotojumestus + kerge soeng 40€Ei soovi

  Teate sisu:
  Anna julgesti teada, mis Sul mõtteis!
  Kindlasti arutame ka sessiooni planeerides lähemalt mida ette võtta,
  et Sinu pildid saaksid imelised!